Litt info :)

Hei allesammen :)

Jeg opplever dessverre litt problemer med å svare på meldinger her inne, derfor får dere ikke svar her… :/

Men, mange av spm gjelder påmelding. ALL påmelding skjer på telefon/sms. Aldri på nett. Ikke her, og ikke på facebooksiden. Men, om dere ønsker svar på spm deres, så fint om dere skriver det på messenger til meg: (ikke spam ned siden min med spm er dere snille)

https://www.facebook.com/vibekekattemor.braathen

Denne hjemmesiden oppdateres når jeg har anledning, og jeg beklager at det hender at jeg glemmer å legge inn partyene i kalenderen. Men, husk at vi har party annenhver lørdag året rundt (utenom ferier) og ALLTID i partallsuker. Er du i tvil, kontakt oss på tlf/sms/messenger.

Kattemor :*

 

 

Vibeke(kattemor)

Om Vibeke(kattemor)

En av to eiere av Cat Club og foreningen Cat People anno 1996.
Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.